Ga naar hoofdinhoud
Professioneel en betrouwbaar

ZoMooij is de handelsnaam die ik (Ron Mooij) gebruik voor mijn freelance werkzaamheden. Ik ben 25 jaar werkzaam in de ICT en heb daarmee een brede en gevarieerde ervaring opgebouwd. Vaak was dit in grote, professionele organisaties. Ik heb functies vervuld als software ontwikkelaar (programmeur), tester, ontwerper, ICT-adviseur, projectleider en teammanager.

De twee belangrijkste opleidingen zijn HEAO Bedrijfskundige Informatica (1982-1986) en WO Bedrijfsprocessen & ICT (2003-2007). Beiden opleidingen begeven zich op het snijvlak van business en ICT.

Mijn hele loopbaan ben ik al gefascineerd door de mogelijkheden die de IT biedt. Ik zie IT als een middel en niet als doel. Mijn opgebouwde kennis stel ik nu graag beschikbaar aan kleinere bedrijven in de directe omgeving van mijn woonplaats Rijswijk.

In juni 2014 startte ik ZoMooij. Onder die naam ontwikkel ik websites met vooral WordPress, HTML en CSS. De keuze voor WordPress is niet toevallig. Het is namelijk heel gebruiksvriendelijk en geschikt voor eindgebruikers. Nadat de website is gebouwd kunt u als klant zelf uw teksten en beeldmateriaal aanpassen. U heeft dus geen IT-er nodig als u iets wilt aanpassen op uw site.

Ron Mooij van ZoMooij
Back To Top